Wednesday, February 29, 2012

Cinta

Assalamualaikum,


Sejak kebelakangan ni saya rasa macam nak nangis sangat-sangat. Tapi tak tahu sebab apa. Mungkin ada sesuatu yang akan berlaku. Tuhan tolong, tolong selamatkan insan yang saya sayang.Hanya mampu pejamkan mata dan lupakan semua kisah sedih. Awak kat hospital jaga diri baik-baik ye? Jangan ngorat nurse kat sana. Saya tahu nurse sana cantik-cantik. Tapi awak kena tahu apa status awak. 

Pagi petang siang malam saya doakan awak. Awak jangan ingat saya tak ingat awak. Saya sentiasa ingat awak. Awak, kalau awak nak tahu, saya ada je credit. Cuma saya sengaja taknak text awak. Sebab saya tahu nanti awak akan cakap bukan-bukan kat sana. Orang kalau dalam hospital ni memang mengarut bukan-bukan. 


Semalam anniversary kita. Dah 4 bulan kita bersama. Saya tahu saya tak sempurna dan saya cuba untuk jadi yang lebih baik. Saya taktahu nak kata apa awak. Saya nangis time taip ni. Saya harap awak akan sihat. Makan ubat okay?  Saya tahu awak kuat. Tuhan nak uji awak. Awak jangan cakap bukan-bukan okay? Oh lupa! Semalam ada cerita vanilla coklat, selalunya awak yang akan cerita kat saya apa yang jadi. Tapi semalam takda pun. Awak, saya sedih ni. Awak cepat-cepat sembuh okay?


Saya masih ingat lagi, gambar ni laa yang awak letak kat wallpaper phone awak. Awak, saya rindu awak!

Awak, mata saya sampai sekarang asyik berkelip-kelip je. Saya harap sangat takda apa yang berlaku. Dah laa, saya taknak taip panjang-panjang lagi. Nanti saya nangis. Saya harap sangat awak sihat okay sayang. Sayang awak!


No comments:

Post a Comment