Saturday, November 19, 2011

Cuti Semesta :'>

Assalamualaikum semua :)


Lamenya tak update blog yang dah bersawang ni kan kan? Mesti boring je semua nak baca. Alahai, sekarang saya dah mula cuti sem. Kadang kadang rasa best sebab boleh tidur and takpayah pegang buku lagi. Tapi kadang kadang rasa bosan pulak. Sebab tak dapat nak gila gila dengan semua budak bilik. Seriously saya sangat  R I N D U pada Shahputra Village K12L :) Rakan rakan roommate saya. Awak semua mesti rindukan saya kan kan? Kperasan!


Haaa, tak lama lagi birthday saya akan tiba :'> Haha apa jenis ayat ni? Hoho. Saya rasa seronok sangat sebab M U N G K I N family saya akan sambut kott? Haha, yelaaaa. Dah laa raya Aidiladha hari tu saya tak dapat nak balik. Ni birthday saya ada kat rumah, harap harap birthday saya kali ni lebih seronok dari tahun lepas. Sebab saya dah ada ehemm ehemm. Cehh, takyah nak private sangatlah kan? Actually saya dah ada boyfriend baru :)


Alhamdulillah setakat ni kiteorang bahagia. Biarlah orang nak kata apa kan? Mulut orang kita tak boleh nak tutup. Watlek jea.


Mungkin 23 hb ni saya nak hang dengan Taca Mokk bff saya tuu. Yelaaa, nak jalan jalan katanya. Haa, boleh cuci mata sekali kan kan? Haha takboleh laa, Bf saya ikott. Haha actually nak jumpa dia sekali.


Untuk Awakk :-
Saya nak awak yang terbaik buat saya. Saya rasa saya tak salah orang. Hope awak jaga saya. Saya akan sayang awak selamanya :) tapi awak, kenapa dah dua hari kita tak text eh? Saya tahu awak tak sihat. Saya cuba untuk faham. Tapi atleast reply laa text saya. Hope tak ada apa yang berlaku. Hm, kita jumpa nanti. 


Assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment